Trust us… Enjoy your ride!

Pick-Up
Information
Reservation
datepicker
Return
Information
Reservation
datepicker
Other
Information
Reservation

Сравнете нашите коли под наем днес!

Може и да бъдем победени в състезанието цена, за кола под наем в България. Но ние сме една от най-достъпните компании за коли под наем в България, предлагаща чисто нови коли и ванове под наем в София.. Нашият автомобилен парк непрекъснато се актуализира, за да включва луксозни седани, фамилни 7-местни, 9-местни бусове и стандартните хечбек с 5 врати.

Ние ще направим всичко възможно вашият наем да върви гладко, за да ви удволетвори колата която сте наели, ще Ви посрещнем лично на летището. Малка фирма като нас запазва семейните ценности в сърцето на нашата дейност и ако имате някакви специални изисквания, ще се погрижим допълнително да ги посрещнем и гарантираме на 100%.

Можете да направите резервация за вашата кола под наем в София, директно на http://travel-service.bg или като се обадите на номер +359 89 9799766 ! Независимо дали имате нужда от малък Ford Fiesta или луксозно Audi, ние третираме всеки клиент със същото уважение и признателност и се надяваме, че ще намерите наемането на кола от нас, като приятна изненада сравнено с големите компании за наем на автомобил.

Нови коли

Неограничен пробег

Пълна техническа подръжка

9 години опит

Ford Fiesta
From
‎€15
day
Skoda Fabia
From
‎€15
day
Ford Fiesta Aut
From
‎€17
day
Ford Focus
From
‎€17
day
Toyota Corolla
From
‎€20
day
Opel Vivaro
From
‎€46
day
Mercedes Vito
From
‎€80
day